Πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας μετά από την ομιλία του στη Βουλή κατά την οποία χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «ένοχο» και «εντολέα του παρακράτους».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως ζήτησε από τη ΑΔΑΕ επίσημο έλεγχο για να διαλευκανθεί εάν πράγματι υπήρχαν επισυνδέσεις για τον υπουργό Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη, τον ΑΓΕΕΘΑ Κων. Φλώρο, τον πρώην σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειαςκ. Λιακόπουλο, τον πρώην και νυν επικεφαλής της επιτροπής Εξοπλισμών κ. Λάγιο και κ. Αλεξόπουλο και τον ΑΓΕΣ κ. Λαλούση.

«Η απάντηση ήταν έξι στα έξι» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ότι «δημοσιογράφοι, ευρωβουλευτές, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, υπουργοί, επιχειρηματίες, στελέχη των ενόπλων μας δυνάμεων, έχουν ταπεινωθεί, σε “στόχους” κι έγιναν βορά ενός παράνομου, πράγματι ρυπαρού δικτύου. Ενός εγκληματικού δικτύου, θα έλεγα εγώ. Που είχε όμως έδρα το ίδιο το Μέγαρο Μαξίμου. Και συντονιστή τον ίδιο τον πρωθυπουργό».

Στις 18:00 ξεκινά η συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, στις 18:00 ξεκινά η συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Προηγούμενο άρθροΤρίκαλα: Πτώσεις βράχων και ισχυρές χιονοπτώσεις στα ορεινά
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Αναστάτωση σε αστικό λεωφορείο – Αλλοδαποί προσπάθησαν να κλέψουν τσάντα // Φωτογραφίες Focus FM 103.6