«Υπάρχουν συγκεντρώσεις όπου μιλάει ο ομιλητής, υπάρχουν συγκεντρώσεις όπου συνομίλησε με το πλήθος, υπάρχουν συγκεντρώσεις που μιλάει το πλήθος και αυτή είναι μία τέτοια συγκέντρωση σήμερα. Η Θεσσαλονίκη δίνει το μήνυμα της νίκης, είναι παράσταση νίκης η σημερινή μας συγκέντρωση».

Με τα παραπάνω λόγια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, άρχισε τη σημερινή (16/5) ομιλία του στην προεκλογική συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης. Η οποία, τελικά, δεν έγινε στο περίπτερο 17 της ΔΕΘ -όπως είχε προγραμματιστεί- αλλά σε ανοιχτό χώρο μπροστά από τον Πύργο του ΟΤΕ.

«Η Θεσσαλονίκη μας δείχνει τη νίκη! Μας τη δείχνει καθαρά σήμερα. Την Κυριακή τα ψέματα τελειώνουν.Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα.Ξημερώνουν μέρες δικαιοσύνης, μέρες δημοκρατίας, μέρες αξιοκρατίας.Ξημερώνουν οι μέρες του λαού», τόνισε και συνέχισε: «Η αντίστροφη μέτρηση για το καθεστώς Μητσοτάκη έχει αρχίσει. Πέντε μέρες έμειναν για να υπογράψει ο ελληνικός λαός με την ψήφο του την αλλαγή.Την αλλαγή στη ζωή μας. Την αλλαγή με δημοκρατία και δικαιοσύνη.

Προηγούμενο άρθροΚυρ. Μητσοτάκης για Τέμπη: “Λυπάμαι που το ζήτημα αυτό εργαλειοποείται με τέτοιο τρόπο λίγες ημέρες πριν τις εκλογές”
Επόμενο άρθροΔημ. Κουτσούμπας: Την Κυριακή μια επιλογή υπάρχει: ΚΚΕ δαγκωτό