Τσακιτζιάν: “Ο Καραμανλής δεν κατεβαίνει λόγω Μητσοτάκη σε αυτές τις εκλογές- Είχε πάρει προ πολλού την απόφαση”

Αρκετά από τα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε στον “αέρα” του FOCUS FM 103.6 και τον Γιάννη Μπέκα ο δημοσιογράφος Κρικόρ Τσακιτζιάν. Τη μερίδα του… λέοντος στη συζήτηση κατείχε η πρόσφατη ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Καραμανλή να μην κατέβει στις επερχόμενες εκλογές.

Σύμφωνα με τον κ. Τσακιτζιάν:
«Δεν ήταν μια απλή αποχώρηση. Ήταν προσχεδιασμένη εδώ και πάρα πολύ καιρό. Εγώ, τουλάχιστον προσωπικά, τη γνώριζα από τις 27 Ιανουαρίου» και πρόσθεσε:

«Την ημέρα που έγινε η παρουσιάση του βιβλίου του Κοττάκη στη Φλώρινα και είχε παρευρεθεί και ο Κώστας ο Καραμανλής, ήταν και άλλοι. Πολλοί είχαν έρθει και από Αθήνα και παρευρέθηκαν εκείνη τη βραδιά στη Φλώρινα. Μεταξύ εκείνων, και ένας φίλος μου. Εκεί πάρθηκαν και οι αποφάσεις. Σε στενό κύκλο του, ανακοίνωσε, εκμυστηρεύτηκε ότι δε θα κατέβει με δική του απόφαση. Τον ρώτησαν μάλιστα γιατί ψήφισε υπέρ (σ.σ. όταν έγινε η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ) και εκείνος απάντησε: “Δε θα είμαι εγώ αυτός που θα τους ρίξει. Ας τον κρίνει ο κόσμος”

«Ο Καραμανλής έχει απασφαλίσει από το καλοκαίρι. Από τότε που βγήκαν στην επιφάνεια οι παρακολουθήσεις, οι υποκλοπές, από τα Χανιά που έγινε η εκδήλωση με την Όλγα Κεφαλογιάννη με την οποία τάχθηκαν κατά αυτής της ιστορίας και ζητούσαν να πέσει άπλετο φως. Από τότε είχε πάρει τις αποφάσεις του και περίμενε την κατάλληλη στιγμή να το ανακοινώσει», συμπλήρωσε ο κ. Τσακιτζιάν.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η εξής αποκάλυψη:

«Από τις 27 Ιανουαρίου σου λέω, που έγινε σε κλειστό κύκλο γνωστό, σε τραπέζι που βρίσκονταν 3-4 άτομα που μιλούσε, είπε βαριές κουβέντες (σ.σ ο Καραμανλής), πολύ βαριές κουβέντες, που δε μπορώ να αποκαλύψω γιατί θα εκθέσω πολύ κόσμο. Ο φίλος μου που ήταν παρόν μου τα εκμυστηρεύτηκε. Κάτι που δείχνει την αντιπάθειά του προς τον Μητσοτάκη(…) Δεν αποχώρησε από το κόμμα, ούτε από την πολιτική. Απλώς δε θέλει να είναι υποψήφιος με αυτή την Κυβέρνηση και αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και αυτό λέει πάρα πολλά»

 

Προηγούμενο άρθροΝεκρός 77χρονος από τροχαίο στη Χαλκίδα
Επόμενο άρθροΕλεγχόμενη έκρηξη σε ύποπτο αντικείμενο στο ρωσικό προξενείο στην Θεσσαλονίκη