Ακόμη ένα τραγικό περιστατικό, αυτή τη φορά από την Ιταλία, έρχεται να μας θυμίσει την προ εβδομάδων τραγωδία που βίωσαν οι γονείς στην Άρτα, καθώς ένας πατέρας φαίνεται πως ξέχασε τη μόλις ενός έτους κόρη του μέσα στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το κοριτσάκι να βρει τραγικό θάνατο από ασφυξία.

Το συμβάν έλαβε χώρα σε στρατιωτική εγκατάσταση στην περιοχή Cecchignola, στα νότια προάστια της Ρώμης στην Ιταλία. Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου quotidiano.net, ο πατέρας του βρέφους είναι αστυνομικός που υπηρετεί στη διεύθυνση στρατιωτικού προσωπικού του υπουργείου Άμυνας. Ως εκ τούτου, έπρεπε να συνοδεύσει και να αφήσει το παιδί στον παιδικό σταθμό για εργαζομένους στο υπουργείο.

Η μητέρα εντόπισε το παιδί

Η μητέρα του παιδιού αναμενόταν να το παραλάβει το απόγευμα, ωστόσο όταν έφτασε στον παιδικό σταθμό οι δάσκαλοι την ενημέρωσαν ότι δεν είχε εμφανιστεί στο σχολείο. Η τραγική ανακάλυψη έγινε από την ίδια τη μητέρα, η οποία είδε το αυτοκίνητο του συζύγου της με το παιδί εντός αυτού και ζήτησε αμέσως βοήθεια περαστικών για τον απεγκλωβισμό του.

Ένας στρατιώτης που πέρναγε από το σημείο τη βοήθησε, σπάζοντας το τζάμι, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη πολύ αργά, καθώς το κοριτσάκι ήταν ήδη νεκρό. Η μητέρα κάλεσε και ασθενοφόρο, δίχως ωστόσο αποτέλεσμα αφού οι υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών δεν κατάφεραν να επαναφέρουν το παιδί.

Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή και κατάσχεσε το αυτοκίνητο. Το κοριτσάκι κατά την προκαταρκτική εξέταση δεν έφερε σημάδια βίας και το πιο πιθανό σενάριο είναι ο πατέρας να ξέχασε το κοριτσάκι στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου για ώρες και να βρήκε τραγικό θάνατο από ασφυξία.

Προηγούμενο άρθροΚοινωνικός τουρισμός: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα μετά το αλαλούμ στην ηλεκτρονική εφαρμογή του προγράμματος
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Μοίραζε φυλλάδια με ημίγυμνες φωτογραφίες της συντρόφου του όταν τoυ ζήτησε να χωρίσουν