
Μετά το αρχικό σοκ η θλίψη απλώθηκε στην Κατερίνη και σε όλη την Πιερία από το τρομακτικό σιδηροδρομικό δυστύχημα.
Η Πιερία θρηνεί τον άδικο και απροσδόκητο θάνατο της 34χρονης Αθηνάς Κατσάρα η οποία επέβαινε στο μοιραίο τρένο. Δυστυχώς, όπως έγινε γνωστό χθες το απόγευμα η 34χρονη μητέρα ενός παιδιού, ταυτοποιήθηκε, ενώ ο σύζυγος της νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.
Η Αθηνά με τον σύζυγό της Νίκο Ζήση, ο οποίος είναι τραυματισμένος στο νοσοκομείο, συνταξίδευαν στο τρίτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας.
Λίγο πριν τη φοβερή σύγκρουση η Αθηνά σηκώθηκε να πάει στο πρώτο βαγόνι, για να πάρει νερό και ο σύζυγός της σηκώθηκε, για να πάει στην τουαλέτα.
Την στιγμή που επέστρεφε την βρήκε η σύγκρουση των τρένων μόλις πάτησε στο δεύτερο βαγόνι, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.
H κηδεία της θα γίνει σήμερα Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023 στις 4.00 στον Ιερό Ναό Αγίας Άννας Κατερίνης.