ΤΡΑΓΙΚΟ! ΚΡΑΤΟΥΝ ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΕΚΡΟΤΟΜΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΕΛΛΗΝΑ ΟΜΟΓΕΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΤΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ!

Από την άλλη άκρη του κόσμου, από την Αλάσκα μίλησαν σήμερα στον Focus FM και στον Στέφανο Δαμιανίδη ο κ. Μπάμπης Νικολαΐδης και η αδερφή του κα Ρένα Νικολαΐδου προκειμένου να καταγγείλουν την απίστευτη περιπέτειά τους.

Ο θείος τους, που έφυγε από τη ζωή στις αρχές Ιανουαρίου στο Βανκούβερ του Καναδά είχε εκφράσει την επιθυμία, όταν έρθει η ώρα του, να ταφεί στην Ελλάδα και στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Λάρισα. Λόγω όμως γραφειοκρατικού κωλύματος, δεν επιτρέπεται στους συγγενείς να μεταφέρουν το άψυχο σώμα στην Ελλάδα…

“Το σώμα του θείου μας είναι στο ψυγείο του γραφείου κηδειών, σχεδόν τρεις μήνες” είπε ο κ. Μπάμπης Νικολαΐδης. “Το πρόβλημα δημιουργείται από το γεγονός ότι δεν έχει δηλωθεί στην Ελλάδα το διαζύγιο που πήρε ο θείος μου από τον πρώτο του γάμο. Σύμφωνα με τη νομοθεσία υπεύθυνη να αποφασίσει δεν είναι η δεύτερη σύζυγος του θείου μου, αλλά η Ελληνίδα πρόξενος στο Βανκούβερ η οποία δεν επιτρέπει στο σώμα να φύγει για ταφή στην Ελλάδα, διότι εκεί φαίνεται ότι ο πρώτος γάμος δεν έχει λυθεί”.

Προηγούμενο άρθροΠρόεδρος Κονσερβοποιών Ελλάδας: Οικονομικό πλήγμα στις εξαγωγές – Κινούμαστε σε αχαρτογράφητα νερά – Άμεση η ανάγκη στήριξης από την πολιτεία // ΗΧΗΤΙΚΟ-FocusFM
Επόμενο άρθρο«Πέταξε» στο 8% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα – Μεγαλώνει η πίεση στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις