Τουρκικές εταιρείες εισέρχονται στη Ρωσική αγορά εκει απ΄ όπου φεύγουν οι “Δυτικοί” σύμφωνα με άρθρο της Γερμανικής εφημερίδας Bild

Τουρκικές εταιρείες, αλυσίδες εστιατορίων, ειδών ρουχισμού αεροπορικές κλπ εισέρχονται στην Ρωσική αγορά μετά την απομάκρυνση Αμερικανικών και δυτικών εταιριών σύμφωνα με δημοσίευμα της Γερμανικής εφημερίδας Bild.

Η Τουρκία εκμεταλλεύεται με κάθε τρόπο προς όφελος της την κατασταση που έχει δημιουργηθεί με κινήσεις που αναμένεται να της φέρουν πολλά χρήματα.

Χαρακτηριστικά η Γερμανική εφημερίδα Bild στο άρθρο της αναφέρει:

«Ενώ σχεδόν όλες οι δυτικές αεροπορικές εταιρείες έχουν αναστείλει τις πτήσεις τους προς τη Ρωσία, η μερικώς κρατική Turkish Airlines συνεχίζει να πετά προς εκεί προορισμούς.

Τα ρωσικά εμπορικά κέντρα έχουν ήδη ανακοινώσει την ετοιμότητά τους να αντικαταστήσουν τις δυτικές μάρκες ρούχων και μόδας με τουρκικές. Τουρκικές εταιρείες εξακολουθούν να δραστηριοποιούνται στη χώρα, ορισμένες τώρα ετοιμάζονται να εισέλθουν στην αγορά – ενώ η μια μεγάλη δυτική εταιρεία μετά την άλλη κλείνει τα καταστήματά της.
Η τουρκική αλυσίδα γρήγορου φαγητού Chitir Chicken, για παράδειγμα, θέλει τώρα να ανοίξει υποκαταστήματα στη Ρωσία. Εάν η Ρωσία συμφωνήσει, ένα δίκτυο 500 έως 600 σημείων πώλησης θα μπορούσε σύντομα να δημιουργηθεί εκεί, αναφέρει η ρωσική εφημερίδα Izvestia. 

Τα ρωσικά εμπορικά κέντρα συμφωνούν λοιπόν και θέλουν να παραχωρήσουν κλειστές περιοχές McDonald’s στους Τούρκους. Η αλυσίδα της Τουρκίας θα μπορούσε να εκτοξεύσει την αμερικανική mega-corporation!»

Προηγούμενο άρθροΔεκάδες Ουκρανοί στρατιώτες νεκροί από βομβαρδισμό σε στρατόπεδο που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του Μικολάι
Επόμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος: «Σας ρωτησε κανένας εάν θέλετε να πληρώσετε κι αλλο κόστος για την εμμονή του πρωθυπουργού να εμπλακεί η χώρα στην υπόθεση της Ουκρανίας;»