Τουρκία: Βουλευτής και ο σωματοφύλακάς του πλάκωσαν στο ξύλο δημοσιογράφο σε ζωντανή εκπομπή

Το γύρο του κόσμου κάνει ο ξυλοδαρμός on air και το βίντεο από τον άγριο καβγά μεταξύ ενός βουλευτή και ενός δημοσιογράφου σε τηλεοπτικό στούντιο της Τουρκίας

Αναλυτικότερα, το σκηνικό έντασης εκτυλίχθηκε on air όταν βουλευτής και δημοσιογράφος πιάστηκαν στα χέρια.
Τα αίματα άναψαν στο στούντιο όταν η συζήτηση πήγε στο θέμα της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης και στον φυλακισμένο Κούρδο ηγέτη Σελαχετίν Ντεμιρτάς, καθώς και στον αντικαθεστωτικό Οσμάν Καβαλά.
Ο βουλευτής και αντιπρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Κεμάλ Ενγκινχιούρτ, δέχθηκε κριτική από τον δημοσιογράφο Λατίφ Σιμσέκ και ο (εθνικιστής) βουλευτής κινήθηκε απειλητικά εναντίον του.
Στη συνέχεια μαζί με έναν σωματώδη τύπο -όπως φαίνεται στο βίντεο- που πιστεύεται ότι είναι σωματοφύλακάς του, άρχισαν να ξυλοκοπούν άγρια τον δημοσιογράφο.
Η εκπομπή από την TV100 διακόπηκε και ακολούθησε διαφημιστικό διάλειμμα. Ωστόσο, ο… χαμός συνεχίστηκε χωρίς να μεταδίδουν ζωντανά εικόνα οι κάμερες.
Μετά από διακοπή είκοσι λεπτών η εκπομπή συνεχίστηκε, με τη συντονίστρια και τη διοίκηση του σταθμού να ζητούν συγγνώμη και δηλώνουν ότι αποδοκιμάζουν τη βία.
Ο δημοσιογράφος κατέθεσε μήνυση εναντίον του βουλευτή Κεμάλ Ενγκινχιούρτ, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε στέλεχος των Γκρίζων Λύκων.

Προηγούμενο άρθροΤο Ισραήλ άνοιξε και πάλι τα σύνορα μετά την εκεχειρία στη λωρίδα της Γάζας
Επόμενο άρθροΗράκλειο: Πολωνός προκάλεσε αναστάτωση κατά τη διάρκεια πτήσεις και συνελήφθη