Ένα μωρό τριών ετών, βρήκε τραγικό θάνατο στην Τουρκία, όταν ο πατέρας του το άφησε σε ένα αυτοκίνητο με 37 βαθμούς Κελσίου, ενώ εκείνος πήγε για ένα ποτό, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.

Ο Σιφεντίν Μαλαχάφτσι, 34 ετών, ήταν συντετριμμένος όταν βρήκε τον γιο του να μην ανταποκρίνεται αφού επέστρεψε από ένα ποτό με τον αδελφό του τη Δευτέρα.
Ταξίδεψε στα Άδανα της Τουρκίας με τη σύζυγό του Χίμπα Αλχεράκι, 28 ετών, και τον γιο τους για έναν γάμο, όταν συνέβη η τραγωδία.
Ο μικρός είχε αποκοιμηθεί στο αυτοκίνητο, αφού επέλεξε να ακολουθήσει τον πατέρα του ο οποίος ήθελα να επισκεφθεί τον αδελφό του.
Ο Σιφεντίν είπε ότι πάρκαρε στη σκιά και άφησε το παράθυρο ελαφρώς ανοιχτό καθώς πήγαινε να δει τον αδελφό του. Δεν ήθελε να ξυπνήσει το μικρό αγόρι και έτσι το άφησε στο αυτοκίνητο.
Παρά το γεγονός ότι πίστευε ότι είχε λάβει όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, επέστρεψε τριάντα λεπτά αργότερα και βρήκε τον γιο του να μην ανταποκρίνεται.
Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να σώσουν το παιδάκι καθώς ήταν ήδη νεκρό.
Σύμφωνα με τις αρχές όλα δείχνουν ότι το αγόρι βρισκόταν σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες -άνω των 37 βαθμών- αφού ο ήλιος μετακινήθηκε πάνω στο αυτοκίνητο.
Το ζευγάρι οδηγήθηκε για να δώσει κατάθεση πριν επιστρέψει στο σπίτι του και αργότερα διενεργήθηκε νεκροψία στον νεαρό μικρούλη για να επιβεβαιωθεί η αιτία θανάτου.
Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Σιφεντίν ξέσπασε σε κλάματα και κατέρρευσε στο πάτωμα όταν τελικά το σώμα του αγοριού επιστράφηκε στην οικογένεια.

Προηγούμενο άρθροΕλεύθεροι οι συνδικαλιστές της Μαλαματίνα – «Μας άφησαν ελεύθερους μετά τον σχηματισμό δικογραφίας για παράνομη βία αλλά βία δεν υπήρξε» – ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM 103,6
Επόμενο άρθροΒροχοπτώσεις, χαλάζι και ανεμοστρόβιλοι έπληξαν την βόρεια Ιταλία