Τουλάχιστον 16 νεκροί και 20 τραυματίες σε σύγκρουση λεωφορείου με βυτιοφόρο στη Γκάνα // VIDEO

Τουλάχιστον 16 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 20 τραυματίστηκαν σε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα με σύγκρουση λεωφορείου με βυτιοφόρο κοντά στην Άκρα, την πρωτεύουσα της Γκάνας.

Το πολύνεκρο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει την Άκρα με το Κέιπ Κόουστ.Το λεωφορείο εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με βυτιοφόρο μεταφοράς καυσίμων.

Πυροσβέστες απεγκλώβισαν τραυματισμένους επιβάτες από τα συντρίμμια του λεωφορείου και ανέσυραν 16 πτώματα. Ορισμένοι από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση και οι αρχές εκφράζουν φόβους ότι ο απολογισμός των θυμάτων ενδέχεται να αυξηθεί.

Ο επικεφαλής του Εθνικού Οργανισμού Διαχείρισης Καταστροφών (NADMO) Ρόμπερτ Χάκμαν είπε σε δημοσιογράφους ότι ο οδηγός του λεωφορείου παραδέχθηκε ότι αποκοιμήθηκε στο τιμόνι.

Δείτε το video:

Προηγούμενο άρθροΚ.Βελόπουλος: «Με τη ΝΔ δεν έχουμε ανάπτυξη, αλλά αύξηση του χρέους»
Επόμενο άρθροΚαιρός: Συννεφιά με βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας – Πού θα εκδηλωθούν καταιγίδες