«Τώρα λένε ότι είχα δίκιο» δηλώνει ο Ντόναλντ Τράμπ μετά τη δήλωση Φαούτσι ότι «δεν αποκλείεται ο κορωνοϊός να προήλθε από εργαστήριο» –

Ο κορυφαίος επιδημιολόγος των ΗΠΑ, Αντονι Φάουτσι, με δηλώσεις του δεν απέκλεισε ο κορωνοϊός να προήλθε από διαρροή από εργαστήριο της Ουχάν.

Άμεση ήταν η αντίδραση του πρώην προέδρου των Η.Π.Α, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Φάουτσι δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC: «Δεν μπορώ να εγγυηθώ για όλα όσα έχουν συμβεί στο εργαστήριο ιολογίας της Ουχάν. Προσπαθούσαμε να ανταλλάξουμε σωστές πληροφορίες και σωστά δεδομένα. Αυτό που δεν είχε γίνει κατανοητό είναι πως η επιστήμη αποτελεί μια δυναμική διαδικασία».

Άμεση ήταν η αντίδραση του πρώην προέδρου των Η.Π.Α Ντόναλντ Τράμπ ο οποίος σε γραπτή δήλωση που διένειμε στα ΜΜΕ αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Τώρα όλοι, ακόμη και ο λεγόμενος “εχθρός”, αρχίζουν να λένε ότι ο πρόεδρος Τραμπ είχε δίκιο για τον ιό της Κίνας, ο οποίος προέρχεται από το εργαστήριο της Ουχάν. Η αλληλογραφία μεταξύ του Δρα Φάουτσι και της Κίνας αποτελεί ισχυρή απόδειξη για να την αγνοήσει ο καθένας. Η Κίνα πρέπει να πληρώσει δέκα τρισεκατομμύρια δολάρια στην Αμερική και στον κόσμο, για τον θάνατο και την καταστροφή που προκάλεσαν!».

Προηγούμενο άρθροΟ καιρός σήμερα 04/06 στη Μακεδονία και τη Θράκη
Επόμενο άρθροΟπαδικό επεισόδιο λίγο πριν τα μεσάνυχτα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης