Το ταχύπλοο στο οποίο επέβαιναν ηθοποιοί της ταινίας “Γάμος αλά Ελληνικά 3” συγκρούστηκε με άλλο ταχύπλοο κοντά στην Ανάβυσσο

Ατύχημα με τον έναν ελαφρά τραυματία έγινε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3» όταν δυο ταχύπλοα σκάφη συγκρούστηκαν στη θαλάσσια περιοχή Θυμάρι, στην Παλαιά Φώκαια, κοντά στην Ανάβυσσο.

Δεν έχουν διευκρινιστεί, ακόμη, οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε η σύγκρουση, με αποτέλεσμα το ένα από τα δυο να αναποδογυρίσει και οι επιβαίνοντές του να βρεθούν στη θάλασσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στα ταχύπλοα επέβαιναν συνολικά 16 ηθοποιοί, Έλληνες και ξένοι, της ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά 3», της Ελληνοαμερικανίδας Νία Βαρντάλος, τα γυρίσματα της οποίας γίνονται αυτό το διάστημα στην Ελλάδα.
Όλα έγιναν το πρωί της Παρασκευής (24.06.2022) κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της ταινίας.
Ο ηθοποιός που έπεσε στη θάλασσα και τραυματίστηκε δεν είναι σοβαρά αλλά μεταφέρεται με ασθενοφόρο σε εφημερεύον νοσοκομείο. Σε ιδιωτικό νοσοκομείο του Φαλήρου έχουν μεταφερθεί για καθαρά προληπτικούς λόγους και εξαιτίας του σοκ που υπέστησαν από τη σύγκρουση και την πτώση στη θάλασσα.

Προηγούμενο άρθροΡόδος: Ο σύντροφος της μητέρας κακοποιούσε σεξουαλικά τα τρία της παιδιά
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε σπείρα που με ακάλυπτες επιταγές και πλαστά έγγραφα απέσπασε από επιχειρηματίες πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ