Το συγκινητικό «αντίο» της Μπέσσυ Αργυράκη και του Βίκτωρ Πολυδώρου στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς // ΗΧΗΤΙΚΟ

Στον Focus FM 103.6 και στην εκπομπή “9 με 10 με τον Γιάννη Μπέκα” μίλησαν συγκινημένοι για τον χαμό του Ρόμπερτ Ουίλιαμς η Μπέσσυ Αργυράκη και ο Βίκτορ Πολυδώρου.

“Η συνάντησή μου με τον Ρόμπερτ ήταν από πάρα πολλές πλευρές πολύ σημαντική, πολύ σπουδαία, ξεχωριστή, ανθρώπινη… συγκινητική. Είχε πάρα πολλά πράγματα να μου προσφέρει. Κατ’ αρχάς, μόνο η παρουσία του Ρόμπερτ δίπλα μου, και η ανθρωπιά του και το πόσο σπουδαίος, και συνάδελφος και άνθρωπος, ήταν. Για μένα ήταν μεγάλη προίκα στη ζωή μου.
Για μένα ο Ρόμπερτ είναι πάρα πολλά πράγματα, και λέω είναι, γιατί θα είναι και γιατί δεν δεχόμαστε ότι έφυγε έτσι ξαφνικά. Είναι πολύ ξαφνικό, πολύ απρόσμενο, και θέλουμε μέσα από τα τραγούδια του, να τον κρατήσουμε μαζί μας” δήλωσε η Μπέσσυ Αργυράκη.

“Ο Ρόμπερτ ήταν ένας γλυκύτατος άνθρωπος. Για μένα ήταν ένας πάρα πολύ καλός φίλος. Ένας γλυκύτατος άνθρωπος, ένας άνθρωπος ο οποίος ήταν χαμηλών τόνων, με ένα χαμόγελο πάντα. Δεν τον έχω δει να νευριάζει, ποτέ. Πάντα με ένα χαμόγελο και πάντα με μια θετική ενέργεια” είπε ο Βίκτορ Πολυδώρου.

Προηγούμενο άρθροΚίνα: Καταστροφικές πυρκαγιές σε όλη τη χώρα λόγω υψηλών θερμοκρασιών. Ελπίδα οι βροχοπτώσεις που αναμένονται
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Τροχαίο στην οδό Μοναστηρίου