Το πρόγραμμα του παραμονής του ΠΑΟΚ – Ομόνοια

Στους ρυθμούς μιας σπουδαίας ευρωπαϊκής βραδιάς μπαίνει ο ΠΑΟΚ, ενόψει της πρεμιέρας του φέτος στο Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο την Ομόνοια στο γήπεδο της Τούμπας.

Την παραμονή του αγώνα, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας. Η προπόνηση θα είναι ανοικτή τα πρώτα 15’ λεπτά για τους εκπροσώπους του Τύπου. Για την είσοδο στις εγκαταστάσεις θα γίνεται θερμομέτρηση και θα συμπληρώνεται η σχετική φόρμα, ενώ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Στις 14:30, στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Αμπέλ Φερέιρα και εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών. Θα επιτραπεί η είσοδος μόνο σε συγκεκριμένο αριθμό διαπιστευμένων εκπροσώπων του Τύπου προκειμένου να τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Η αντίστοιχη συνέντευξη Τύπου της Ομόνοιας, με τα ίδια υγειονομικά μέτρα, θα πραγματοποιηθεί στις 19:15, ενώ στις 20:00 θα διεξαχθεί η προπόνησή της στο γήπεδο της Τούμπας.

Τα πρώτα 15’ θα είναι ανοικτά για τους εκπροσώπους του Τύπου χωρίς κανείς να έχει πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο. Για την είσοδο στο γήπεδο της Τούμπας θα γίνεται θερμομέτρηση και θα συμπληρώνεται η σχετική φόρμα, ενώ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Προηγούμενο άρθροΗ ανάλυση του Κλάτενμπεργκ για τις αμφισβητούμενες φάσεις του ΑΕΚ – ΠΑΟΚ! (vid)
Επόμενο άρθροΠαρέμβαση του Ευρωβουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Εμμανουήλ Φράγκου, στο Ευρωκοινοβούλιο, υπέρ των Ελλήνων παραγωγών (Βίντεο)