«Το πλοίο δεν έπρεπε να φύγει, δεν τηρήθηκαν κανονισμοί, “εγκληματική” ενέργεια» – Ο πραγματογνώμονας Ν. Σπανός για την τραγωδία στον Πειραιά στον Focus FM 103.6

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus FM 103.6 και στην Δέσποινα Μποτίτση μίλησε ο ο Νίκος Σπανός Ναύαρχος Εν Αποστρατεία του Λιμενικού, Δικαστικός και Διεθνής Πραγματογνώμονας για Ναυτικά Ατυχήματα, για τα έγιναν στον Πειραιά, στον καταπέλτη του πλοίου Blue Horizon που έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινή γνώμη.

«Εγκληματική» ενέργεια, το πλοίο δεν έπρεπε να φύγει, δεν τηρήθηκαν κανονισμοί είπε μεταξύ άλλων. Δεν τηρήθηκε το «άνθρωπος στη θάλασσα» επεσήμανε, αναλύοντας μια μία τις επικίνδυνες κι εγκληματικές όπως αποδείχθηκε ενέργειες που κόστισαν τη ζωή του 36χρονου Αντώνη.

Μεταξύ άλλων η αδιαφορία του κυβερνήτη και η απάνθρωπη συμπεριφορά των μελών του πληρώματος καθώς και η απουσία των λιμενικών.

Ακούστε εδώ τι λέει ο πραγματογνώμονας Νίκος Σπανός.

Προηγούμενο άρθροΑδιανόητες δηλώσεις Βαρβιτσιώτη για Blue Horizon: «Θρηνούν τον αδικοχαμένο, θρηνούν κι αυτούς που πήγαν να κάνουν τη δουλειά τους»
Επόμενο άρθροΣε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος του 36χρονου που τον έριξαν στη θάλασσα από το πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά