Οι ώρες στη Θεσσαλία είναι δραματικές. Στις εργατικές κατοικίες της Λάρισας, στη Γιάννουλη, τα σπίτια παραμένουν πλημμυρισμένα με τους 150 περίπου κατοίκους που έχουν απομείνει στην περιοχή να βρίσκονται σε απόγνωση.

Έκκληση για βοήθεια απηύθυνε μέσω του Focus FM 103.6 o κύριος Χρήστος που ζει στις εργατικές κατοικίες.

«Ανοίξτε τα φρεάτια, να φύγουν τα νερά, είναι μολυσμένα… δεν έχουμε φαγητό δεν έχουμε νερό, ρεύμα» είπε μιλώντας στην εκπομπή “Κόντρα στο Σύστημα” και στον Γρηγόρη Σερέτη ο ακροατής του ραδιοφώνου.

Όπως κατήγγειλε, η δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζουν δεν έχει τέλος.

«Άνοιξαν σήμερα για λίγο τα φρεάτια, έπεσε λίγο η στάθμη αλλά τα έκλεισαν πάλι, γιατί; Γιατί δεν αφήνουν το νερό να φύγει. Είναι στο ένα μέτρο, φοβόμαστε. Είναι εστία μόλυνσης, μας έχουν κατακλύσει νερά με απόβλητα. Αν ανοίξουν τα φρεάτια μέσα σε τρεις ώρες θα υποχωρήσει το νερό» είπε αγανακτισμένος τονίζοντας την έλλειψη ενημέρωσης και βοήθειας.

«Δεν έχουμε ενημέρωση και βοήθεια ούτε από τις τοπικές αρχές ούτε από την πολιτεία. Ζούμε χωρίς φαγητό, δεν έχουμε ρεύμα. Πώς να βγούμε, τα νερά είναι μολυσμένα. Από την πολιτική Προστασία μας είπαν ότι δεν μπορούν να στείλουν φαγητό. Ιδιώτης μας προσέγγισε και έφερε φαγητό. Στην πολυκατοικία μου μένουν πέντε οικογένειες» είπε αγανακτισμένος.

Ακούστε εδώ:

 

Προηγούμενο άρθροΚακοκαιρία: Κατέρρευσε η γέφυρα στον Παλαιόπυργο Λάρισας
Επόμενο άρθροΠάτρα: Σύγκρουση τρένου με φορτηγό