Τηλεδιάσκεψη ΠΣΑΠ με Λευτέρη Αυγενάκη για την Super League 2 και την Football League

Τηλεδιάσκεψη με τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού θα έχει την Δευτέρα ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμοιβόμενων Ποδοσφαιριστών.

Μετά από σύσκεψη της Super League 2 και Football League, οι εκπρόσωποι του ΠΣΑΠ θα μεταφέρουν στον υφυπουργό τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ποδοσφαιριστές σ’ αυτές τις δύο κατηγορίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ έχει ως εξής:

«Ύστερα από τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ εκπροσώπων του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ και συναδέλφων μας της Super League 2 και της Football League, αποφασίστηκε να αποσταλεί αίτημα στον κύριο Λευτέρη Αυγενάκη ώστε να πραγματοποιηθεί νέα μεταξύ του Συνδέσμου μας και του Υφυπουργού Αθλητισμού, ώστε να του μεταφερθούν αναλυτικά και διεξοδικά τα μεγάλα προβλήματα που έχουν προκύψει στους ποδοσφαιριστές των δύο κατηγοριών, λόγω της μη έναρξης των πρωταθλημάτων τους.

Η απάντηση του κυρίου Αυγενάκη ήταν καταφατική και τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του ΠΣΑΠ θα πραγματοποιήσει τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, με θέμα την κατάσταση που επικρατεί στις δύο κατηγορίες».

Προηγούμενο άρθροΕλληνική Λύση για το κλείσιμο Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων: «Το μόνο «σχέδιο» της κυβέρνησης, είναι ότι λειτουργεί χωρίς σχέδιο
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Μητσοτάκη – Ιερώνυμου στην Αρχιεπισκοπή