Θλιβερό περιστατικό :«Σε παρακαλώ κόψε το ρεύμα σε μια ώρα, τώρα κάνει μάθημα το παιδί μου»

Ένα κοινωνικό θέμα που “θλίβει και ταυτόχρονα εξοργίζει”, αναδεικνύει με μια παραστατική ανάρτησή του ιδιωτικός υπάλληλος , που έχει ως αντικείμενο αποκοπές και επανασυνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή της Κομοτηνής. Ένας πατέρας, στο σπίτι του οποίου έχει πάει για να κόψει το ρεύμα, τον παρακάλεσε να το κάνει μία ώρα μετά γιατί το παιδί του έκανε τηλεκπαίδευση.

Διαβάστε την συγκλονιστική ανάρτηση του κ. Παιδαράκη όπως την δημοσίευσε το inkomotini:
“Την αξιοπρέπεια των ανθρώπων δεν την ποδοπατάμε… Τη ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ! Εντολή αποκοπής ρεύματος σε κάποιον οικισμό του νομού μας. Αφού έφτασα στον μετρητή και ξεκίνησα τη διαδικασία, έρχεται ο ιδιοκτήτης του σπιτιού με σκυμμένο το κεφάλι και μου λέει σχεδόν ψιθυριστά: “Σε παρακαλώ, κάνε υπομονή μια ώρα και μετά έλα κόψ’ το. Αυτή την ώρα κάνει το παιδί μου μάθημα μαθηματικών, σε παρακαλώ έλα λίγο αργότερα…”. Σειρά μου τώρα να σκύψω το κεφάλι και να ντρέπομαι να τον κοιτάξω… Ανάθεμά σε φτώχεια καταραμένη, μα κι ευλογημένη, γιατί μας κάνεις να γινόμαστε άνθρωποι και να σκύβουμε το κεφάλι μπροστά στην ανάγκη του άλλου… Ευλογημένη, γιατί μας ενώνεις πάνω στο αμόνι της ζωής αν και ξέρουμε πως το σφυρί της ανάγκης θα μας κτυπήσει αλύπητα!”.
Το θετικό είναι ότι τελικά έγινε κατορθωτό με τη συνδρομή συνανθρώπων να συγκεντρωθεί το αναγκαίο ποσό και να αποφευχθεί – για την ώρα – η αποκοπή του ρεύματος.
Προηγούμενο άρθροΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΓΙΟΡΚΙΝΗ ΠΕΡΙ “ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ” ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Δυσάρεστη εξέλιξη- Νεκρός και ο δεύτερος οδηγός του τροχαίου στα Πεύκα.