Θεσσαλονίκη: Ξεκινούν εργασίες σε Περιφερειακή, Μουδανιών

Εργασίες καθαρισμού και κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες καθαρισμού και κοπής βλάστησης προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν στα εξής σημεία:

1) Στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης:

Στους κόμβους Παπαγεωργίου (Κ5), Επταπυργίου (Κ7), Αγ. Παύλου (Κ7Α) και K12, αρχικά στην κατεύθυνση προς ανατολικά (ώρες 7.00 έως 14.00) και στη συνέχεια στην κατεύθυνση προς δυτικά (ώρα έναρξης 10.00), ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών, από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 και σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

2) Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών:

Από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 στο παράπλευρο οδικό δίκτυο και στα δύο ρεύματα κατά τις ώρες από τις 7:00 π.μ. έως τις 4:00 μ.μ..

Οι αποκλεισμοί θα γίνονται ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών αλλά όχι ταυτόχρονα σε όλο το μήκος των κλάδων.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Προηγούμενο άρθροΟΠΕΚΑ: Κλείνει προσωρινά στις 13/9 η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού
Επόμενο άρθροΦΩΤΟ – Βρήκαν μολότοφ μέσα σε κάδο σχολείου στη Θεσσαλονίκη!