Θεσσαλονίκη: Ξεκινούν έργα στην Περιφερειακή οδό, δείτε σε ποια σημεία

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Πέμπτη 1 Ιουλίου και θα συνεχιστούν από τη Δευτέρα 5 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021 θα πραγματοποιηθούν στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης εργασίες τοποθέτησης μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας, καθαρισμού και κοπής βλάστησης στην κατεύθυνση προς δυτικά, στην πλευρική διαχωριστική νησίδα, στον κλάδο εξόδου προς την Περιφερειακή Οδό, στην αριστερή λωρίδα, περίπου στη Χ.Θ 15+100 (κόμβος Τούμπας-Τριανδρίας). Ο αποκλεισμός θα πραγματοποιηθεί περίπου από τη Χ.Θ. 16+300.

Οι εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης (τοποθέτηση μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας, καθαρισμός και κοπή βλάστησης) θα συνεχιστούν από τη Δευτέρα 05/07/2021 έως και την Παρασκευή 09/07/2021, στην κατεύθυνση προς δυτικά δεξιά της Οδού, από τη Χ.Θ 15+500 έως τη Χ.Θ 9+000. Ο αποκλεισμός δεξιάς λωρίδας θα γίνεται τμηματικά και όχι σε όλο το μήκος ταυτόχρονα.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν με ώρα έναρξης στις 9:30 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Προηγούμενο άρθροΦορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για 1.000 τυχερούς – Δείτε αν κερδίσατε
Επόμενο άρθροΑρχίζουν οι προβολές στους θερινούς κινηματογράφους του δήμου Θέρμης