Θεσσαλονίκη: Βουνά από σκουπίδια στην ανατολική πόλη-Απαράδεκτες εικόνες στις γειτονιές

Εικόνα τριτοκοσμικής χώρας παρουσιάζουν οι περισσότερες γειτονιές στην ανατολική Θεσσαλονίκη λόγω των συσσωρευμένων απορριμμάτων.

Οδοί όμως η Γαμβέτα, η Καρακάση, η Μαρασλή και άλλοι οδοί κάτω από την Κωνσταντίνου Καραμανλή έχουν πνίγει στα σκουπίδια.

Οι πράσινοι κάδοι ξεχειλίζουν από τα απορρίμματα, καθώς σύμφωνα με κατοίκους έχουν να περάσουν απορριμματοφόρα από το Σάββατο. Σε κάποιες περιπτώσεις τα σκουπίδια ξεχειλίζουν από τους κάδους, τα καπάκια είναι ανοιχτά και σακούλες έχουν αφεθεί γύρω από αυτούς με αποτέλεσμα να υπάρχει μια απίστευτη δυσωδία.

Σε κάποια μάλιστα σημεία μαζί με τα απορρίμματα δίπλα στους κάδους ασυνείδητοι έχουν αφήσει και ογκώδη αντικείμενα επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται, καθώς, όπως λένε, δεν είναι δυνατόν να ξυπνούν Δευτέρα πρωί να πάνε στις δουλειές τους και τα παιδιά τους στο σχολείο και να περνούν δίπλα από τα σκουπίδια.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης Κώστα Ιακώβου από σήμερα που το προσωπικό της καθαριότητας είναι σε πλήρη σύνθεση, καθώς επιστρέφουν οι αδειούχοι εργαζόμενοι, οι οποίοι θα αρχίσουν μέσα στην ημέρα να κάνουν τις αποκομιδές έτσι ώστε μέχρι αύριο η εικόνα να βελτιωθεί σημαντικά.

Προηγούμενο άρθροΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: Η κυβερνητική ανικανότητα ευθύνεται για τις πρωτοφανείς ελλείψεις φαρμάκων
Επόμενο άρθροΠρογραμματισμένη διακοπή ρεύματος αύριο σε περιοχή της Χαλκιδικής