Τις πληγές της μετράει η χώρα μας μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, με τον αριθμό των θυμάτων μέρα με τη μέρα να αυξάνεται και τους αγνοούμενους να κυμαίνονται σε υψηλά επίπεδα.

Μεταξύ των τραγικών ιστοριών με τους νέους που έχασαν τη ζωή τους είναι και αυτή του μόλις 15 ετών αθλητή μπάσκετ, Δημήτρη Μπουρνάζη, ο οποίος αγωνίζονταν στον Πρωτέα Θεσσαλονίκης, και άφησε την τελευταία του πνοή στα Τέμπη, μαζί με τον πατέρα του, Βαγγέλη.

Η ομάδα που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν ο άτυχος νεαρός εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, που αναφέρει:

«Η αθλητική οικογένεια του Πρωτέα Θεσσαλονίκης, νοιώθει συγκλονισμένη από την απώλεια του αθλητή της, Παναγιώτη Μπουρνάζη και του πατέρα του, στο ατύχημα των Τεμπών. Όλοι εμείς, παράγοντες, προπονητές και συναθλητές του, που τον γνωρίσαμε και περάσαμε χρόνο μαζί του, νοιώθουμε ότι όποια λόγια παρηγοριάς και συμπόνιας και αν εκφράσουμε για την απώλεια του ίδιου και του πατέρα του, είναι πολύ λίγα για να απαλύνουν τον πόνο των ανθρώπων που τους αγάπησαν».

 

Προηγούμενο άρθροΘανατηφόρο τροχαίο με θύμα διανομέα
Επόμενο άρθροΕλληνική Λύση: «Πρόκληση το ότι μέλος της επιτροπής διερεύνησης πρωταγωνίστησε στην οργανωμένη απαξίωση του ΟΣΕ»