Μία 26χρονη συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη γιατί λειτουργούσε παράνομα οίκο ανοχής. Όπως διαπιστώθηκε εντός του οίκου, εκδίδονταν 28χρονη αλλοδαπή, στερούμενη πιστοποιητικού ασκήσεως επαγγέλματος. Τα έσοδα από την δραστηριότητά της παραλάμβανε η συλληφθείσα για λογαριασμό 61χρονου, αποδίδοντάς της μέρος αυτών και κρατώντας για την ίδια χρηματικό ποσό ως αμοιβή για την παροχή συνδρομής στην γενετήσια εκμετάλλευση της από τον συνεργό της.

Κατά την έρευνα των χώρων της επιχείρησης, βρέθηκε καταγραφικό βίντεο με μετασχηματιστή συνδεδεμένο στο διαδίκτυο, που επιτηρούσε και κατέγραφε, απομακρυσμένα, το χώρο, τους πελάτες και τους εργαζόμενους, κατά παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

ΠΗΓΗ:ERTNEWS

Προηγούμενο άρθροΚ. Βελόπουλος στον Focus FM 103,6 : «Ύποπτη η παρουσία γραφικών και περιθωριακών τύπων στο θέμα των νέων ταυτοτήτων – Δεν έχουν πολιτικά επιχειρήματα, δίνουν αφορμή να αμαυρωθεί ο αγώνας»
Επόμενο άρθροΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Focus FM 103,6 μια ανάσα από το αντικείμενο που αποκολλήθηκε πριν τη συντριβή του μοιραίου Canadair