Με 24ωρη απεργία, στάσεις εργασίας, πορείες και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας εκφράζει σήμερα ο υγειονομικός κόσμος την αντίθεσή του στο νέο νομοσχέδιο για την υγεία που  εισάγεται σήμερα στην ολομέλεια.

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες για σήμερα στη Θεσσαλονίκη, στην Αττική και σε πολλές πόλεις της χώρας.

Συγκεκριμένα, μέλη της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης και σωματεία εργαζομένων θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία στις 13:00 έξω από το κτίριο της 3ης ΥΠΕ στην Αριστοτέλους. Συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη και στις 18:00 στο άγαλμα Βενιζέλου. Πιθανόν να ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της πόλης.

Στην Αθήνα, οι υγειονομικοί θα συγκεντρωθούν έξω από τη Βουλή ώστε να δηλώσουν βροντερά την άρνησή τους στα σχέδια της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την αλλοίωση του δημόσιου χαρακτήρα του ΕΣΥ με την κατάθεση του νομοσχεδίου Γκάγκα και την ψήφισή του στη Βουλή.

 

 

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Αναστολή των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στον δήμο – Βγήκαν στους δρόμους τα απορριμματοφόρα
Επόμενο άρθροΚαιρός: Σε εξέλιξη η κακοκαιρία Άριελ με ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες