Στα Επείγοντα της Παιδιατρικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, στη Θεσσαλονίκη, μεταφέρθηκε στις 4 η ώρα τα ξημερώματα της Τρίτης ένα αγοράκι μόλις 4,5 ετών με τους γονείς του, καθώς είχε καταπιεί πιόνι από παιχνίδι.

Το μεταλλικό πιόνι επιτραπέζιου παιγνιδιού εντοπίστηκε στον οισοφάγο του παιδιού από τους γιατρούς του «Ιπποκρατείου» οι οποίοι προχώρησαν άμεσα σε χειρουργική επέμβαση για την απομάκρυνσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από τις ακτινογραφίες και τις απεικονιστικές εξετάσεις διαπιστώθηκε πως το παιδί είχε καταπιεί ένα μεταλλικό σκυλάκι από γνωστό επιτραπέζιο παιχνίδι.
Αφότου έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις για τον ακριβή εντοπισμό του αντικειμένου, αλλά και μετά από εκτίμηση παιδο-ΩΡΛ, υπεβλήθη σήμερα το πρωί σε οισοφαγοσκόπηση υπό γενική αναισθησία για την αφαίρεσή του από τον οισοφάγο.
Οι γιατροί είναι ικανοποιημένοι από την επιτυχημένη επέμβαση και την άμεση απομάκρυνση του αντικειμένου, ενώ το παιδάκι είναι καλά στην υγεία του και νοσηλεύεται στην Παιδιατρική Κλινική.

Προηγούμενο άρθροΠανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Έδωσαν ληγμένα και μουχλιασμένα τρόφιμα στους φοιτητές
Επόμενο άρθροΤραγωδία: Νεκρή 17χρονη στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας