Θεσσαλονίκη: Στάση εργασίας αύριο από τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ – Χωρίς λεωφορεία για πέντε ώρες

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσει αύριο, Παρασκευή, 8 Απριλίου το Συνδικάτο εργαζομένων του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, η στάση θα πραγματοποιηθεί αύριο από τις 09:00 έως τις 14:00.

“Καλούμε την Κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της, καθώς την καθιστούμε σαν μοναδική υπεύθυνη για την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού καθώς με τις ενέργειές τους μας ωθούν σε συνεχόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Δείτε την ανακοίνωση:

“Σε μια περίοδο αλλεπάλληλων μειώσεων που έχουμε υποστεί, σε μια περίοδο που κι εμείς όπως όλη η χώρα πιέζεται ασφυκτικά από αλλεπάλληλα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα που οδηγούν σε ασφυξία και οικονομικό στραγγαλισμό χιλιάδες εργαζόμενους φέρνοντάς μας ακόμη και κάτω από τα όρια της φτωχοποίησης, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ο εμπαιγμός και κοροϊδία από Διοίκηση Ο.Α.Σ.Θ. και συναρμόδια Υπουργεία προς τους εργαζόμενους.

Μήνες τώρα με προφάσεις και προσκόμματα καθυστερούν την συμφωνημένη κατά τ’ άλλα υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Αντί αυτού, συνεχίζουν την εκδικητικότητα και τον εμπαιγμό κατά των εργαζομένων, κόβοντας τώρα και τα νομοθετημένα επιδόματα ανθυγιεινού και θέσεως ευθύνης στους δικαιούχους με το αιτιολογικό ότι δεν έχει εκδοθεί σχετικά Κ.Υ.Α.

Ο ορισμός του παραλόγου στο μεγαλείο του!!! Την αδιαφορία και την αμέλεια των διοικήσεων και των Υπουργείων που από το 2017 δεν προχώρησαν στο αυτονόητο ως όφειλαν, έρχονται τώρα και τιμωρούν τους εργαζόμενους!!!

Φτάνει πια!!! Έχουν εξαντλήσει τα όρια υπομονής των εργαζομένων. Καλούμε την Κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της, καθώς την καθιστούμε σαν μοναδική υπεύθυνη για την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού καθώς με τις ενέργειές τους μας ωθούν σε συνεχόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις”.

Προηγούμενο άρθροΔώρο Πάσχα 2022: Πότε καταβάλλεται φέτος και πώς υπολογίζεται
Επόμενο άρθροΗΧΗΤΙΚΟ// Ιωάννης Μπαλτζώης: Στο λίκνο της Δημοκρατίας ένας νεοναζι- Ήθελαν να ξεπλύνουν το τάγμα Αζόφ