Σε εξέλιξη οι εργασίες κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Αναλυτικά οι εργασίες:

1) Στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης

– στην κατεύθυνση προς τα δυτικά, στο τμήμα από τον κόμβο Κ13 και τη συμβολή με την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-αεροδρόμιο Μακεδονία’ έως το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, δεξιά της οδού και τμηματικά, από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 έως και το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 και κατά τις ώρες 10.00 π.μ. έως τη δύση ηλίου.

– στην κατεύθυνση προς ανατολικά από νοσοκομείο Παπαγεωργίου έως τον κόμβο Κ13 και τη συμβολή με την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-αεροδρόμιο Μακεδονία, δεξιά της οδού και τμηματικά από τηΔευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 έως και το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 και κατά τις ώρες 10.00π.μ. έως 13:30 μ.μ.

 

2) Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών

– Δεξιά της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο τμήμα από τον κόμβο της Βούλγαρη μέχρι την περιοχή του Ρυσίου, τμηματικά και στις δύο κατευθύνσεις, από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 έως και το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 και κατά τις ώρες 7.00 π.μ. έως τη δύση ηλίου.

Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν τις παραπάνω ημέρες ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

 

Προηγούμενο άρθροΝ.Μηταράκης: «Δεν έχουμε κανέναν θάνατο μετανάστη από Covid-19
Επόμενο άρθροΜετάλλαξη Όμικρον-Πόσες φορές πιο μεταδοτική; Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ