Θεσσαλονίκη: Πολύωρες διακοπές στην υδροδότηση σε 4 περιοχές της πόλης

Σε εξέλιξη βρίσκονται διακοπές νερού στη Θεσσαλονίκη, λόγω προβλημάτων στο δίκτυο της ΕΥΑΘ. Συγκεκριμένα, χωρίς νερό έχουν μείνει 4 περιοχές της πόλης καθώς υπάρχουν σε εξέλιξη τρεις έκτακτες και μια προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης.

Αναλυτικά:
Διακοπή υπάρχει στην Ηλιούπολη, λόγω προβλήματος στις οδούς Βαλτετσιου και Μπουμπουλίνας το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.
Χωρίς νερό έχει μείνει και περιοχή στο Πανόραμα, λόγω προβλήματος στην οδό Ύδρας το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.
Διακοπή υπάρχει και σε δεύτερη περιοχή στο Πανόραμα, λόγω προβλήματος στην οδό Μακεδονομάχων το οποίο επηρεάζει και όλους τους γύρω δρόμους. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ η υδροδότηση αναμένεται να έχει αποκατασταθεί μέχρι και τις 12:00.
Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται και προγραμματισμένη διακοπή στην περιοχή των Συκεών, προκειμένου να γίνουν εργασίες για τη σύνδεση παροχόμετρων. Η διακοπή έχει ξεκινήσει από τις 09:00 και αναμένεται να διαρκέσει 3 ώρες. Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η ΕΥΑΘ αναφέρει:
Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 20/12/2022, από τις 9.00π.μ. έως τις 12.00 π.μ., θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης παροχομέτρων, που αφορούν το SCADA Ύδρευσης στην δεξαμενή Συκεών εντός του Άλσου Συκεών της Δ.Ε. Συκεών του Δήμου Νεάπολης-Συκεών. Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης σε όλη την Δ.Ε. Συκεών του Δήμου Νεάπολης-Συκεών. Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών.

Προηγούμενο άρθροΕπειγόντως στην εντατική ο ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος
Επόμενο άρθροΑθήνα: Συμπλοκή ανήλικων κοριτσιών- Τραυματίστηκε με μαχαίρι μια 16χρονη