Θεσσαλονίκη: Πολύωρες διακοπές νερού σήμερα σε διάφορες περιοχές

Πολύωρες διακοπές νερού θα πραγματοποιηθούν σήμερα Τετάρτη 15 Ιουνίου σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Πιο αναλυτικά από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Λαγκαδά ανακοινώνεται ότι σήμερα θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού για την επισκευή του αγωγού μεταφοράς νερού και την συντήρηση της κεντρικής δεξαμενής Λαγκαδά.
Η διακοπή αφορά τις κοινότητες Ηρακλείου – Λαγκαδά – Χρυσαυγής – Περιβολακίου και θα διαρκέσει από τις 09:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ..
Τηλέφωνο επικοινωνίας βλαβών: 23940 25700
E-mail: [email protected]
Επίσης , από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι από τις 12:00 έως τις 15:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης παροχόμετρου για τις ανάγκες εγκατάστασης του συστήματος SCADA Ύδρευσης, στη δεξαμενή Ευκαρπίας του Δήμου Παύλου Μελά. Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην Δ.Ε. της Ευκαρπίας του Δήμου Παύλου Μελά. “Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών”, αναφέρει η ΕΥΑΘ.
Επίσης από τις 09:00 έως τις 15:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης παροχόμετρου για τις ανάγκες εγκατάστασης του συστήματος SCADA Ύδρευσης, στη δεξαμενή Μετεώρων του Δήμου Παύλου Μελά. Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή των Μετεώρων, της Πολίχνης και της Ευκαρπίας (424 ΓΣΝΕ, Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, εργατικές κατοικίες παλιές και νέες) του Δήμου Παύλου Μελά.

Προηγούμενο άρθροΚυρ. Μητσοτάκης: Διάλογο με το παράλογο δεν μπορούμε να κάνουμε
Επόμενο άρθροΛ.Τζούμης: «Πολλές φορές την υποχωρητικότητα την ονομάζουμε ψυχραιμία» // ΗΧΗΤΙΚΟ Focus FM