Θεσσαλονίκη: Πιθανές διακοπές υδροδότησης λόγω εργασιών στην περιοχή φυτωρίου Βασιλειάδη

Η Ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Θέρμης

Σας ενημερώνουμε ότι, η υπηρεσία μας πρόκειται να προβεί σε εργασίες αποκατάστασης βλαβών που έχουν προκύψει σε δίκτυα ύδρευσης στα πλαίσια κατασκευής του έργου «Ύδρευση περιοχής επέκτασης οικισμού Θέρμης Δ. Θέρμης (εξωτερικό δίκτυο)» με Διευθύνουσα Υπηρεσία την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Θέρμης και Κύριο του Έργου τη ΔΕΥΑΘ.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στη διασταύρωση της παράπλευρης οδού Μουδανίων και της παρόδου της Δημοτικής οδού στο ύψος του φυτωρίου Βασιλειάδη και θα διαρκέσουν από τις πρωινές ώρες της Τρίτης 12 Ιουλίου έως και τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης 13 Ιουλίου 2022.

Η ΔΕΥΑΘ θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε οι διακοπές υδροδότησης να είναι μικρής διάρκειας και αφορούν στην ευρύτερη περιοχή του φυτωρίου Βασιλειάδη, Εμπόριο μαρμάρων Μαλκότση, Κολυμβητήριο Apollo, Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη και Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη..

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υπομονή σας.

Προηγούμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος στον Focus FM 103.6: Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση – Αδιανόητο να βγάζει ο Μπαχτσελί τον χάρτη και να μη κουνιέται φύλλο – ΗΧΗΤΙΚΟ
Επόμενο άρθροΕλληνική Λύση: Εκτός τόπου και χρόνου η αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον “χάρτη Μπαχτσελί”