Θεσσαλονίκη:Παραδόθηκε στην αστυνομία ο 45χρονος δράστης της δολοφονίας στην Ανάληψη

Παραδόθηκε το απόγευμα στην ΕΛ.ΑΣ. ο δράστης για τη δολοφονία του 50χρονου που πυροβολήθηκε χθες το μεσημέρι έξω από βενζινάδικο στην περιοχή της Ανάληψης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για έναν 45χρονο, πατέρα τριών παιδιών, ο οποίος παραδόθηκε συνοδεία του δικηγόρου του. Όπως αναφέρει το Voria.gr, ο άνδρας φαίνεται να υποστήριξε πως είχε μαλώσει άλλες δύο φορές με το θύμα, που ήταν, μάλιστα, και φίλος του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο λόγος του καβγά ήταν δανεικά χρήματα.

Όπως έχει γίνει γνωστό προτού ο 50χρονος πέσει νεκρός από τα πυρά του 45χρονου είχε καβγαδίσει με τον δράστη, τον οποίο γνώριζε σε καφενείο κοντά στο σημείο της δολοφονίας. Τσακώθηκαν, και στη συνέχεια αποχώρησαν από το καφενείο με τα αυτοκίνητά τους.

Ποιος είναι ο 45χρονος

Ο 45χρονος  άνδρας φέρεται να είναι γνωστός στις Αρχές καθώς τις είχε απασχολήσει και στο παρελθόν.Μάλιστα είχε δοθεί εντολή να κλείσουν τα σύνορα προκειμένου ο δράστης να μη διαφύγει εκτός Ελλάδας.

 

Πηγή:IN.GR

Προηγούμενο άρθροΚ.Βελόπουλος:Κατάθεση στη Βουλή ερώτησης για τις νέες ταυτότητες
Επόμενο άρθροΠολιτική Προστασία:Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς το Σάββατο σε Αττική και σε άλλες 8 περιοχές