Θεσσαλονίκη: Ο Γιάννης Κότσιρας στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου με ελεύθερη είσοδο

Έρχεται η καλύτερη συναυλία της φετινής θερινής περιόδου στον Δήμο Παύλου Μελά!

Καλωσορίζουμε την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 20.30, στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου, τον αγαπημένο Γιάννη Κότσιρα και τους συνεργάτες του, που έχουν ετοιμάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα και είναι έτοιμοι να μας ταξιδέψουν με όμορφα τραγούδια και ακόμα πιο όμορφες μουσικές στιγμές.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να ενισχύσει τη δράση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Παύλου Μελά προσφέροντας συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη προσωπικής υγιεινής και φροντίδας.

Τα πολλά λόγια είναι περιττά όταν αναφερόμαστε στον δημοφιλή ερμηνευτή, που εδώ και χρόνια μας συντροφεύει με την εκφραστική φωνή του, τα τραγούδια του, παλιά και καινούρια, που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει, τις πάντοτε εμπνευσμένες διασκευές του και τις εξαιρετικές επιλογές του σε τραγούδια λαϊκά!

Φέτος, μας φέρνει ένα ακόμη τραγούδι, που έχει κυριολεκτικά λατρευτεί από το κοινό!

Το «Σασμός», τραγούδι γραμμένο για την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά με στίχους του ίδιου και μουσική του Νίκου Τερζή, ένα τραγούδι σύγχρονο, δυναμικό και με έντονα στοιχεία της πλούσιας κρητικής μουσικής παράδοσης, είναι το τραγούδι που μας μεταφέρει μουσικά στην ουσία της επιτυχημένης σειράς, περιγράφοντας το πως ο έρωτας καταφέρνει να νικήσει τη βεντέτα.

Η συναυλία παρουσιάζεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Σεπτέμβριος όπως… Πολιτισμός» που διοργανώνει το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Παύλου Μελά.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: πλήκτρα/ενορχηστρώσεις

Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι, Κώστας Μιχαλός: κιθάρες

Hρακλής Παχίδης: τύμπανα, Γιάννης Πλαγιανάκος: μπάσο

Δήμητρα Μπουλούζου: φωνή/βιολί

Στρατής Καραδημητράκης /Λάμπρος Μπούνας: Επιμέλεια ήχου

Φίλιππος Τρέπας: Φωτισμοί

Προηγούμενο άρθροΆρχισαν οι εγγραφές στα τμήματα των Κέντρων Πολιτισμού του Δήμου Θέρμης
Επόμενο άρθροΠροβλήματα υδροδότησης αύριο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης