Θεσσαλονίκη: Νέο σοκ προκαλεί η καταγγελία για βιασμό ανήλικης από τον ίδιο της τον πατέρα

Αποτροπιασμό προκαλεί στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης, η καταγγελία για  βιασμό ενός ακόμα ανήλικου παιδιού.

Ένα κοριτσάκι που ζούσε όπως περιγράφεται την απόλυτη φρίκη, στα χέρια του ίδιου της  πατέρα της…

Ο πα(τέρας) της κατηγορείται ότι τη βίαζε για μήνες και την απειλούσε για να μην αποκάλυψη τίποτα. Κάτι που έκανε το παιδί για μήνες. Μέχρι που η υπόθεση άρχισε να αποκαλύπτεται με τα πρώτα στοιχεία να σοκάρουν.

Ο πατέρας φέρεται να  χώρισε με τη μητέρα και το παιδί παρέμεινε κοντά  μόνο και αβοήθητο στις αρρωστημένες διαθέσεις του πάτερα της, η ανήλικη βρήκε κάποια στιγμή τη δύναμη να μιλήσει σε συγγενείς της και εκείνοι κίνησαν τις διαδικασίες, με στόχο να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση, που τις τελευταίες ώρες έχει συνταράξει την κοινωνία της Θεσσαλονίκης.

Ενώ για τον πάτερα της σχηματίστηκε  δικογραφία,έπειτα από καταγγελία για κατ’ εξακολούθηση βιασμό της ανήλικης κόρης του. Ο πατέρας φέρεται παράλληλα και να την απειλούσε. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 32χρονου Έλληνα, με την υπόθεση να παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Προηγούμενο άρθροΝέες διακοπές νερού σε περιοχές της Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροΚυριάκος Βελόπουλος από το μπλόκο της Νίκαιας: «Η πολιτεία έχει υποχρέωση να σταθεί δίπλα στον πρωτογενή τομέα»