Θεσσαλονίκη: Νέα ταινία ελληνικής παραγωγής ξεκινάει γυρίσματα στην πόλη

Τελικά η Θεσσαλονίκη τείνει να γίνει η πόλη των ταινιών αφού νέα ταινία, αυτή τη φορά ελληνικής παραγωγής, γυρίζεται στους δρόμους της πόλης, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί σε φεστιβάλ της Ελλάδος και του εξωτερικού.

Τα γυρίσματα της ταινίας, που είναι μικρού μήκους και ονομάζεται «Θερμοκήπιο», θα πραγματοποιηθούν κατά κύριο λόγο στην Επανομή και την Περαία του δήμου Θερμαϊκού και θα διαρκέσουν μία εβδομάδα. Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στις Σέρρες, συγκεκριμένα στο ΚΤΕΛ Σερρών.

Η ταινία είναι παραγωγή της Λίας Κεραμάρη και σε σενάριο-σκηνοθεσία του Γιώργου Γεωργακόπουλου. Οι υπόλοιποι συντελεστές φοιτούν στο τμήμα Κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ και ταινίες τους έχουν βραβευτεί σε φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η ταινία αναμένεται να είναι έτοιμη για προβολή στο τέλος του 2022 και η ιστορία του έχει να κάνει με ένα αγόρι 17 ετών. Μεταξύ άλλων στην ταινία θα συμμετάσχει και ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Νινιός.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ανάγκη γυρισμάτων κινηματογραφικής ταινίας «Θερμοκήπιο» θα πραγματοποιηθούν στις κοινότητες Περαίας και Επανομής του δήμου Θερμαϊκού για το διάστημα από 14 Ιουνίου έως και 17 Ιουνίου.

Πιο συγκεκριμένα:

Α. Την Τρίτη, 14 Ιουνίου, από τις 13:00 μέχρι τις 21:00 στον δήμο Θερμαϊκού (περιοχή Ραντάρ) και, συγκεκριμένα, στη διασταύρωση των οδών Μεταμορφώσεως με Επαρχική Οδό Μηχανιώνας-Πλαγιαρίου διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων, περιστασιακά και για ολιγόλεπτα χρονικά διαστήματα.

Β. Την Τετάρτη, 15 Ιουνίου, διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης – στάθμευσης από τις 19:30 μέχρι τις 21:00 στην Δημοτική Κοινότητα Επανομής και, συγκεκριμένα, στην οδό Νέο Πάρκο Επανομής (Προέκταση Καβαρντίνα) στον δρόμο περιφερειακά της Δημοτικής Αγοράς.

Γ. Την Πέμπτη, 16 Ιουνίου, από τις 13:00 μέχρι τις 21:00 στον δήμο Θερμαϊκού (περιοχή Ραντάρ) και, συγκεκριμένα, στη διασταύρωση των οδών Μεταμορφώσεως με Επ.Οδό Μηχανιώνας – Πλαγιαρίου διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων και μόνο στην περίπτωση που δεν πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα την Τρίτη 14 Ιουνίου.

Δ. Την Παρασκευή, 17 Ιουνίου, διακοπή της κυκλοφορίας από τις 20:00 μέχρι τις 21:30 στη Δημοτική Κοινότητα Επανομής και, συγκεκριμένα, στην περιοχή Στριβό μεταξύ των οδών Ανώνυμη (Σιλό) και Αγ. Παντελεήμονα

«Σε περίπτωση που απαιτηθεί οποιαδήποτε τροποποίηση ή συμπλήρωση των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας, καθώς και της αντίστοιχης σήμανσης, εξαιτίας έναρξης ή εξέλιξης άλλων έργων εντός των ανωτέρω οδών, θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου Θερμαϊκού.

Προηγούμενο άρθροΚαστοριά: Αρκούδα που λατρεύει τα κεράσια και τα γεύεται σε κάθε ευκαιρία
Επόμενο άρθροΚρήτη: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον 62χρονο βρετανό που βίασε την κόρη του