Θεσσαλονίκη: Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση του 25χρονου από τις Συκιές-Συνεχίζονται οι έρευνες

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 25χρονου Μάρκου Χλέουα – Παναγιωτάκη, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από τις μεσημεριανές ώρες της Τρίτης από τις Συκιές, στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Οι λεπτομέρειες, ωστόσο, που έρχονται στο φως από την εξαφάνισή του προκαλούν σοβαρά ερωτήματα στις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός πριν φύγει από το σπίτι άφησε το κινητό, το πορτοφόλι, τα κλειδιά και την ταυτότητά του και πήρε μαζί του ένα σακίδιο με ένα μόνο μπουφάν.

Όπως σημειώνει ο κ. Ράμος, η μόνιμη κατοικία του 25χρονου είναι στην Αθήνα. Ο νεαρός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη μόλις από το περασμένο Σάββατο και φιλοξενείται από τη θεία του στις Συκιές.

Για τον λόγο αυτό, οι έρευνες έχουν στραφεί στα δυτικά, με βάση τις Συκιές αλλά και το περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου καθώς εφόσον δεν γνωρίζει την πόλη δεν θεωρείται πιθανό να έφυγε μακριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και εντείνεται η αγωνία για την κατάσταση της υγείας του.

Να σημειωθεί ότι η θεία του έλειπε στη δουλειά το μεσημέρι όταν έφυγε ο Μάρκος από το σπίτι.

Ο ΟΦΚΑΘ ξεκίνησε με πεζοπόρα τμήματα τις έρευνες, όπως και σε αρκετές περιπτώσεις, και αν κριθεί απαραίτητο υπάρχει η δυνατότητα να σηκωθεί και drone.

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Νοίκιαζαν αυτοκίνητα και δεν τα επέστρεφαν πίσω
Επόμενο άρθροΣεισμός πριν από λίγο στην Αθήνα – Κοντά στη Ραφήνα το επίκεντρο