Στον εντοπισμό και την κατάσχεση πάνω από 100 κιλών κοκαΐνης προχώρησαν άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη. Όπως έγινε γνωστό, η ΕΛΑΣ έστησε ειδική επιχείρηση στα δυτικά προάστια της πόλης. Μέχρι στιγμής έχουν κατασχεθεί πάνω από 100 κιλά κοκαΐνης αλλά και περισσότερα από 100.000 ευρώ.

Εννέα άτομα, που φέρονται να είναι μέλη της συμμορίας, έχουν πέσει στα χέρια των Αρχών. Μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκεται και ένα από τα αρχηγικά μέλη.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον εντοπισμό του φορτίου ξεκίνησε όταν στην Δίωξη φαίνεται να έφθασαν πληροφορίες που έκαναν λόγο για την παράδοση ενός κοντέινερ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης μέσα στο οποίο υπήρχε κρυμμένη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών. Στελέχη της ΕΛΑΣ παρακολούθησαν το κοντέινερ και αποφάσισαν να μην κάνουν εκεί την επέμβαση αλλά να περιμένουν μέχρι τα μέλη του κυκλώματος να πάνε στο σημείο για την παραλαβή των ναρκωτικών, όπως τελικά έγινε.

Όπως αποδείχθηκε οι επτά συλληφθέντες – οι πληροφορίες κάνουν λόγο για γνωστά άτομα στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης – είχαν χρησιμοποιήσει ενοικιασμένα αυτοκίνητα για τη μεταφορά της κοκαΐνης. Σημειώνεται, δε, ότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε σπίτια, μετά τις συλλήψεις των εννιά – ανάμεσα στους οποίους και αρχηγιό μέλος της οργάνωσης – εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν και 100.000 ευρώ.

 

Προηγούμενο άρθροΝεκρός ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας – Μυστήριο με τον θάνατό του
Επόμενο άρθροΑύξηση μισθών 45% για 700.000 δημοσίους υπαλλήλους υπόσχεται ο Ερντογάν