Θεσσαλονίκη: Μπήκαν για ληστεία και …στρώθηκαν στο φαΐ

Δύο διαρρήκτες στη Θεσσαλονίκη δεν περιορίζονταν μόνο στο να κλέβουν χρήματα και τιμαλφή σε κάθε σπίτι που έμπαιναν. Φρόντιζαν να τρώνε κι όλας.

Αυτό συνέβη και στο τελευταίο σπίτι που διέρρηξαν πριν λίγες μέρες όπου παρά το γεγονός ότι η οικογένεια βρισκόταν στα υπνοδωμάτια, εκείνοι έκατσαν στην κουζίνα, έφτιαξαν… σαντουϊτσάκια και έφαγαν.
Βέβαια, εκτός από τα σαντουϊτσάκια, ο διαρρήκτες έφυγαν κλέβοντας κινητά τηλέφωνα, και κοσμήματα.
Το δίδυμο ληστών φέρεται να είχε «σηκώσει» περισσότερα από δέκα σπίτια στον Δρυμό Θεσσαλονίκης.
Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ανέφερε ότι πήγαν στην κουζίνα και έφτιαξαν κάτι να φάνε και στη συνέχεια έφυγαν αφού πήραν μαζί τους και τρόφιμα. Προηγουμένως είχαν μπει και στα δωμάτια ενώ οι ιδιοκτήτες κοιμόταν και έκλεψαν κινητά τηλέφωνα και κοσμήματα.
Σε άλλο σπίτι, οι διαρρήκτες μπήκαν την ώρα που οι ένοικοι έβλεπαν τηλεόραση στο σαλόνι τους.
Εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι μια μπαλκονόπορτα ήταν ανοιχτή, μπήκαν μέσα σε ένα από τα υπνοδωμάτια του σπιτιού και έκλεψαν μπουφάν και άλλα ρούχα πριν εξαφανιστούν. Από μονοκατοικία έκλεψαν κοσμήματα και μετρητά πριν από 2 περίπου εβδομάδες, την ώρα που οι ιδιοκτήτες έλειπαν.
Βέβαια οι διαρρήκτες δεν «έμπαιναν» μόνο σπίτια, αλλά και επιχειρήσεις, από όπου συνεχίζουν την ίδια τακτική, αρπάζοντας κυριολεκτικά ό,τι βρουν.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ένα κομμωτήριο από όπου άρπαξαν σύνεργα κομμωτικής (κουρευτική μηχανή, συσκευή ισιώματος μαλλιών κτλ) και προϊόντα από κατάστημα πληροφορικής.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου ερευνούν περισσότερο την υπόθεση.

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Καθηγητής Γυμνασίου κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών του
Επόμενο άρθροΤούρκος υπήκοος, ο άνδρας που έψαχνε η CIA στα αεροπλάνα της Emirates