Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο, λόγω γυρισμάτων της ταινίας Dirty Angel

Τα τελευταία χρόνια η Θεσσαλονίκη αποτελεί αγαπημένο χώρο διεξαγωγής γυρισμάτων για τους σκηνοθέτες του Χόλυγουντ.
Κλειστοί θα είναι σήμερα και αύριο κάποιοι δρόμοι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς για θα πραγματοποιούνται τα γυρίσματα κινηματογραφικής ταινίας.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, λόγω διεξαγωγής κινηματογραφικών γυρισμάτων της ταινίας « DIRTY ANGELS», θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
1. Από ώρα 18.00΄ της Κυριακής (04 Δεκεμβρίου 2022) έως ώρα 18.00΄
της Τρίτης (06 Δεκεμβρίου 2022), δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας
της Λεωφόρου Νίκης, από το ύψος της οδού Δ. Γούναρη (αρχή εκτροπής του υφιστάμενου ποδηλατοδρόμου προς το παραλιακό μέτωπο), σε μέγιστο μήκος εκατόν είκοσι (120,00) μέτρων περίπου με κατεύθυνση προς την οδό 30ης Οκτωβρίου.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το ελεύθερο μέρος του οδοστρώματος της Λεωφόρου Νίκης (δύο λωρίδες κυκλοφορίας).
2. Από ώρα 18.00΄ ώρα της Κυριακής (04 Δεκεμβρίου 2022) έως ώρα 18.00΄ της Τρίτης (06 Δεκεμβρίου 2022), δεν θα διεξάγεται
η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Μορκεντάου, από το ύψος της Λεωφόρου Νίκης έως το ύψος της οδού Προξένου Κορομηλά.
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις οδούς: Χρυσοστόμου Σμύρνης, Μητροπόλεως, Λώρη Μαργαρίτη, Μορκεντάου, Προξ. Κορομηλά, Νικ. Γερμανού, Τσιμισκή, Παύλου Μελά και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων. Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών, αναφέρει η ΕΛΑΣ.

Προηγούμενο άρθροΒΙΝΤΕΟ// Σέρρες: Στις φλόγες τριώροφη κατοικία στο Σιδηρόκαστρο
Επόμενο άρθροΚολομβία: Κατολίσθηση με 3 νεκρούς και πολλούς αγνοούμενους