Θεσσαλονίκη: Κλειστό τμήμα της περιφερειακής λόγω εργασιών για το FlyOver

Κλειστό θα παραμένει από σήμερα τμήμα της περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών ερευνητικών γεωτρήσεων εκτός οδοστρώματος, για το έργο του FlyOver.

Συγκεκριμένα από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι από σήμερα Δευτέρα (15/05/2023), την Τετάρτη (17/05/2023) και την Παρασκευή (19/05/2023) κατά τις ώρες 21:00΄ έως 06:00΄ έκαστης ημέρας, θα διενεργηθούν Ερευνητικές Γεωτρήσεις (εκτός οδοστρώματος) στην περιοχή της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκη (ρεύμα προς Ανατολικά), μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Κ5 και Κ6.

Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο δεξιό μέρος του οδοστρώματος της Εσωτερικής Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά, στο ύψος μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Κ5 και Κ6.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς Ανατολικά θα διεξάγεται από το ελεύθερο μέρος του οδοστρώματος του ίδιου ρεύματος πορείας, ελάχιστου πλάτους 6,5 μέτρων (3,25 μέτρα έκαστη λωρίδα κυκλοφορίας).

 

Προηγούμενο άρθροΟμιλία Δ. Κουτσούμπα το βράδυ στη Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθροΣτη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Ν. Ανδρουλάκης