Θεσσαλονίκη: Κλειστή λωρίδα στη Μουδανιών-Εργασίες καθαρισμού πραγματοποιούνται σήμερα από την ΠΚΜ

Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της ΠΚΜ πραγματοποιούνται από χθες Τετάρτη 4 Ιανουαρίου έως σήμερα, Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023 εργασίες καθαρισμού από φερτά υλικά και βλάστηση στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών και στην επαρχιακή οδό Μουδανιών.

Αναλυτικά, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, πραγματοποιούνται εργσίες καθαρισμού από φερτά υλικά και αυτοφυή βλάστηση επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, στο δεξιό έρεισμα της οδού στο τεχνικό του Α/Κ Σιθωνίας-Κασσάνδρας, με κατεύθυνση προς Κασσάνδρα και σε αποστραγγιστική τάφρο στη Χ.Θ.6+900 της Επαρχιακής Οδού Μουδανιών – κύκλωμα Κασσάνδρας, με κατεύθυνση προς Ν. Μουδανιά.
Για την εκτέλεση των εργασιών στις συγκεκριμένες θέσεις, θα γίνει τοπικά αποκλεισμός στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Επισημαίνεται ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων των παραπάνω οδών για την εκτέλεση των εργασιών θα είναι σχετικά μικρός και σύμφωνα με την εξέλιξη των εργασιών.
Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να πραγματοποιηθούν από χθες, Τετάρτη 4 Ιανουαρίου έως και σήμερα Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023 με ώρα έναρξης τις 7.30 π.μ. και έως τη δύση του ηλίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
Φώτο: Αρχείου

Προηγούμενο άρθροΘανατηφόρο τροχαίο στην περιοχή της Καβάλας!
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Δύο συγκεντρώσεις και μια πορεία στο κέντρο της πόλης