Θεσσαλονίκη: Κλειστή η μία λωρίδα προς αεροδρόμιο λόγω εργασιών της ΠΚΜ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΚΜ, εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στην Εθνική Οδό 67 Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου, σήμερα Παρασκευή 20, το Σάββατο 21 και τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ανύψωσης των φρεατίων του δικτύου αποχέτευσης της Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε. που βρίσκονται επί της δεξιάς λωρίδας της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής, από τη διασταύρωση του ισόπεδου κόμβου της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης (κόμβος Κ13) έως τη διασταύρωση με τη δημοτική οδό Μ. Αντύπα στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν Παρασκευή 20, Σάββατο 21 και Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Προηγούμενο άρθροΒρετανία: Γονείς τέρατα βασάνιζαν και κακοποιούσαν καθημερινά τα παιδιά τους-Τα τάιζαν σαπούνι και τους έκαναν καυτό μπάνιο
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Νέο απειλητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας σε σχολείο