Θεσσαλονίκη: Κλειστές λωρίδες λόγω έργων την ερχομένη εβδομάδα στο δρόμο για τη Χαλκιδική

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΚΜ, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού από φερτά υλικά και αυτοφυή βλάστηση στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών και στην Επαρχιακή Οδό Μουδανιών – κύκλωμα Κασσάνδρας, από τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023.
Πιο συγκεκριμένα, από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της ΠΚΜ θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού από φερτά υλικά και αυτοφυή βλάστηση επί των διαχωριστικών στηθαίων (μεταλλικών και σκυροδέματος) και των ρείθρων στα εξής οδικά τμήματα:
– Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, από τη Χ.Θ. 6+000 (Ι/Κ Βούλγαρη) έως τη Χ.Θ. 8+000 (Α/Κ 12 – Περιφερειακή Οδός Θεσσαλονίκης) και
– στην Επαρχιακή Οδό Μουδανιών – κύκλωμα Κασσάνδρας, από τη Χ.Θ. 0+000 (Α/Κ Σιθωνίας- Κασσάνδρας) έως τη Χ.Θ. 23+600 (κυκλικός κόμβος Κασσανδρείας).
Οι εργασίες θα εκτελεστούν από κινητά συνεργεία στα διαχωριστικά στηθαία, στο αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας της οδού και στις δύο κατευθύνσεις, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας τμηματικά, σύμφωνα με τις σχετικές Αποφάσεις της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής.
Επισημαίνεται ότι ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων των παραπάνω οδών για την εκτέλεση των εργασιών θα είναι σχετικά μικρός και σύμφωνα με την εξέλιξη των εργασιών.
Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023, από τις 7.30 π.μ. έως τη δύση του ηλίου, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Mουδανιών, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Προηγούμενο άρθροΈτσι θα διώκεται η Στοχαστική Τρομοκρατία // Κ. Ελευθερίου
Επόμενο άρθροΣιδηροδρομική παράλυση έφερε στη Βρετανία η απεργία των εργαζομένων στα τρένα