Θεσσαλονίκη: Ισχυρίστηκε πως έπεσαν τα ρούχα του σε μπαλκόνι ηλικιωμένου και του έκλεψε κοσμήματα

Δικογραφία σε βάρος ενός 18χρονου σχημάτισαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το Νοέμβριο του 2022 στη Νέαπολη, σε μία περίπτωση, με το πρόσχημα πτώσεως ρουχισμού σε μπαλκόνι, εισήλθε σε διαμέρισμα ηλικιωμένου και αφαίρεσε χρυσαφικά – κοσμήματα, ενώ σε δύο περιπτώσεις, εισήλθε με τη χρήση αντικλειδιού σε διαμερίσματα αφαιρώντας μεταξύ άλλων χρηματικό ποσό και κάρτες τραπέζης με τις οποίες πραγματοποίησε συναλλαγές σε μίνι μάρκετ.

Επιπλέον αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου σχημάτισαν δικογραφίες σε βάρος:

39χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Απρίλιο του 2021 σε υπαίθριο χώρο στο Κορδελιό, αφαίρεσε δύο (2) βαλιτσάκια με εργαλεία,
43χρονου ημεδαπού, ο οποίος το Δεκέμβριο του 2021 στον Εύοσμο, έθραυσε υαλοπίνακα αρτοποιείου και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή χρηματικό ποσό.
25χρονου αλλοδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το Μάρτιο του 2022 στον Εύοσμο, έθραυσε υαλοπίνακα πόρτας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή χρηματικό ποσό.
Δύο (2) ημεδαπών ηλικίας 34 και 25 ετών, οι οποίοι το Μάρτιο του 2022 στον Εύοσμο, αφαίρεσαν από ανασφάλιστο όχημα, μία τσάντα που περιείχε χρηματικό ποσό, κινητό τηλέφωνο και άλλα προσωπικά αντικείμενα.
Δύο (2) ημεδαπών ηλικίας 44 και 23 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, έθραυσαν υαλοπίνακα αυτοκινήτου και αφαίρεσαν μία τσάντα που περιείχε χρηματικό ποσό, τραπεζικές κάρτες και διάφορα έγγραφα.

Προηγούμενο άρθροΕπίδομα παιδιού: Άνοιξε η πλατφόρμα Α21
Επόμενο άρθροΕπειγόντως στην εντατική ο ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος