Θεσσαλονίκη: Η συμμορία που κλέβει ζαντολάστιχα ανέλαβε ξανά δράση

Τα μέλη της συμμορίες που έκλεβε ζαντολάστιχα και είχαν εντοπιστεί και συλληφθεί παλαιότερα στο Ωραιόκαστρο, «χτύπησαν» εκ νέου, αυτή τη φορά σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, χθες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Τσιμισκή, έχουν αφαιρεθεί τα ζαντολάστιχα από ένα αυτοκίνητο και είναι στημένο πάνω σε ντάκους.
Τα μέλη της σπείρας δεν υπολογίζουν αν βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές ή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και κλέβουν ζάντες και λάστιχα από σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Η δράση της συμμορίας πιθανότατα να ξεκινά από το ίντερνετ, όπου πραγματοποιούνται παραγγελίες για λάστιχα. Έτσι, οι επιτήδειοι κάνουν βόλτες στη Θεσσαλονίκη και όπου εντοπίσουν ζαντολάστιχα ή οτιδήποτε ζητήσει ο πελάτης, το εντοπίζουν, το αφαιρούν και το πωλούν βγάζοντας κέρδος.
Στο mega, μίλησε ο Σωκράτης Δημητριάδης, αντιδήμαρχος Κοινωνική Πολιτικής Θεσσαλονίκης, ο οποίος λίγο καιρό πριν είδε να λείπουν τα ζαντολάστιχα του αυτοκινήτου του.
Ο κ. Δημητριάδης εκτιμά πως τα κλεμμένα ζαντολάστιχα πωλούνται στο εξωτερικό. Οι κλοπές δεν περιορίζονται μόνο στα ζαντολάστιχα που είναι πανάκριβα αλά και σε άλλα μέρη του αυτοκινήτου όπως φανάρια, μπαταρίες προφυλακτήρες κλπ.

Προηγούμενο άρθροΣύνοδος Κορυφής: Σε συμφωνία κατέληξαν οι «27» για μέτρα περιορισμού των τιμών της ενέργειας
Επόμενο άρθροΠροσωπικός γιατρός: Τέλη του μήνα οι εγγραφές σε νέες ειδικότητες