Θεσσαλονίκη: Για πρώτη φορά λειτουργεί ιατρείο στην Εξοχή.

Ανάσα ανακούφισης σε όλους τους δημότες της Εξοχής και ιδιαίτερα στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας, που δοκιμάζονται σε μία περίοδο που το σύστημα υγείας είναι επιβαρυμένο από την πανδημία, δίνει το νέο ιατρείο που λειτουργεί από τις αρχές του νέου χρόνου στην περιοχή.

Η νέα δομή ικανοποιεί ένα βασικό αίτημα των κατοίκων της Εξοχής και λειτουργεί για πρώτη φορά στην περιοχή μετά από τις συστηματικές ενέργειες του δημάρχου Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιου Καϊτεζίδη που έχει θέσει ως προτεραιότητα του την προστασία όλων των ηλικιωμένων σε κάθε κοινότητα του δήμου μας. Εντάσσεται στο δίκτυο των δομών αλληλεγγύης προς την Τρίτη Ηλικία του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας (ΚΕΚΠΑΠ). Διαθέτει Γενικό Ιατρό για όλα τα ωφελούμενα-εγγεγραμμένα μέλη των ΚΑΠΗ, ενώ εξυπηρετεί τη δωρεάν συνταγογράφηση εξετάσεων και της φαρμακευτικής τους αγωγής.

“Στόχος μας είναι το ιατρείο να εμπλουτίζεται διαρκώς και να ενισχύεται με νέες δράσεις και προγράμματα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας ώστε οι ηλικιωμένοι δημότες μας να είναι πάντα υγιείς και ενεργά κύτταρα σε όλους τους τομείς της κοινωνικής δραστηριότητας” σημειώνει ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Το Ιατρείο στεγάζεται στο Κοινοτικό Κατάστημα της Εξοχής. Πληροφορίες για την εγγραφή και την συνταγογράφηση, παρέχονται καθημερινά από το νοσηλευτικό προσωπικό τις ώρες από 08.00 έως τις 13.00 στο τηλέφωνο 2310 357186.

Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός οι επισκέψεις αυτό το διάστημα, λόγω της πανδημίας, θα πραγματοποιούνται μόνο κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού και με την τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας στο πλαίσιο αποφυγής διασποράς του κορωνοϊού.

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση του τμήματος αγροτικής πολιτικής της Ελληνικής Λύσης αναφορικά με τις αποζημιώσεις από την κακοκαιρία “Ιανός” στη Θεσσαλία.
Επόμενο άρθροΚακοκαιρία: Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία, σε ποια σημεία διεξάγεται με δυσκολία. Αναλυτική ενημέρωση