Δικογραφίες σε βάρος εφτά ατόμων σχηματίστηκαν από την ΕΛ.ΑΣ στη Θεσσαλονίκη, που αφορούν περιπτώσεις κλοπών, ληστείας και απάτης, ενώ εντύπωση προκαλεί η κλοπή 595 ευρώ από αλλοδαπό σε αστικό λεωφορείο.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας Τριανδρίας, ταυτοποίησαν 67χρονο αλλοδαπό, ο οποίος αφαίρεσε μεγάλο χρηματικό ποσό από 52χρονο άντρα μέσα σε αστικό λεωφορείο της Θεσσαλονίκης.

Συνομικά σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος επτά ατόμων.

Ειδικότερα, σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος:

Αλλοδαπού, ο οποίος τον Ιούλιο του 2021 αφαίρεσε με χρήση σωματικής βίας από ημεδαπή, στην περιοχή της Τριανδρίας, μία (1) χρυσή αλυσίδα, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2022 αφαίρεσε ένα (1) δίκυκλο μοτοποδήλατο, ιδιοκτησίας 64χρονου ημεδαπού από την περιοχή του Φαλήρου.
Δύο αλλοδαπών, οι οποίοι τον Δεκέμβριο του 2021 αφαίρεσαν από την περιοχή της Τούμπας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 45χρονου ημεδαπού.
Αλλοδαπού, ο οποίος τον Νοέμβριο του 2021, αφού παραβίασε την είσοδο καταστήματος – αναψυκτηρίου αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των (300) ευρώ και δύο φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά.
67χρονου αλλοδαπού, ο οποίος απογευματινές ώρες της 02-02-2023, εντός αστικού λεωφορείου, αφαίρεσε από 52χρονο ημεδαπό το χρηματικό ποσό των (595) ευρώ.
Δυο ημεδαπών ηλικίας 60 και 32 ετών (πατέρας – γιός), οι οποίοι τον Ιούλιο του 2022, παριστάνοντας ψευδή γεγονότα ως αληθινά απέσπασαν από 22χρονη ημεδαπή το χρηματικό ποσό των (130) ευρώ με το πρόσχημα πώλησης ενός καναπέ.
Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Προηγούμενο άρθροΑνακοινώθηκαν οι επιδοτήσεις στο ρεύμα για τον Μάρτιο
Επόμενο άρθροΚύπρος: Αναλαμβάνει καθήκοντα ο Νίκος Χριστοδουλίδης – Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υφυπουργός Πολιτισμού