Θεσσαλονίκη: Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό.

Εργασίες συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου έως και την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας  επί της διαχωριστικής νησίδας της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης στην αριστερή λωρίδα, στην κατεύθυνση προς δυτικά, από το ύψος του κόμβου Κ12 (Χ.Θ. περίπου 22+000) έως τον κόμβο Κ10 (Χ.Θ. περίπου 17+000). Ο αποκλεισμός θα γίνεται τμηματικά,  ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών και όχι ταυτόχρονα σε όλο το μήκος της οδού.
Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να διαρκέσουν από τη Δευτέρα 28/12/2020 έως και την Τετάρτη 30/12/2020, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Η ώρα έναρξης των εργασιών για τις παραπάνω ημέρες θα είναι στις 9:30 π.μ.
Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.
Προηγούμενο άρθροΚ. Βελόπουλος στον FOCUS FM: Η Ελληνική Λύση είπε όχι στην κ. Σακελλαροπούλου για τον…. επικοινωνιακό εμβολιασμό – Θέτουν εκβιαστικά διλήμματα.
Επόμενο άρθροΕργασίες συντήρησης στην 22η Επαρχιακή Οδό (Λαγκαδίκια – Σχολάρι).