Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΚΜ εργασίες συντήρησης στην 27η Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023.
Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ανύψωσης των φρεατίων του δικτύου αποχέτευσης επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας, από την έξοδο του οικισμού Κερασιάς έως τη Νέα Μηχανιώνα.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με τοπικό αποκλεισμό του οδικού τμήματος κοντά στο χώρο εκτέλεσής τους, από τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023, με ώρα έναρξης στις 07.30 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
Φώτο αρχείου

Προηγούμενο άρθροΛουκέτο σε φαρμακαποθήκη από τον ΕΟΦ. Δεν δέχτηκε να παρουσιάσει όλα τα στοιχεία που προβλέπονται.
Επόμενο άρθρο“Αποφράδα μέρα για τους δανειολήπτες – Θα ζήσουμε ανθρώπινες τραγωδίες” // Α. Μητρόπουλος για απόφαση Αρείου Πάγου για funds