Εργασίες καθαρισμού φρεατίων απορροής ομβρίων υδάτων στο παράπλευρο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης στην περιοχή των νοσοκομείων “Παπαγεωργίου” και “424 ΓΣΝΕ” θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, την Τετάρτη 4 και την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020.


Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν στο τμήμα της παράπλευρης οδού από το “424 ΓΣΝΕ” (ισόπεδος κόμβος προς Πολίχνη) έως και τη συμβολή της με τη δημοτική οδό από Ευκαρπία και την οδό εξόδου προς την Εξωτερική Περιφερειακή Οδό και στις δύο κατευθύνσεις της οδού καθώς και στις δύο κάτω διαβάσεις που συνδέουν το παράπλευρο δίκτυο εκατέρωθεν της Περιφερειακής Οδού.

Οι εργασίες θα εκτελεσθούν με διακοπή τμηματικά, μικρού μήκους δεξιάς ή αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας και μικρής χρονικής διάρκειας. Η κυκλοφορία των οχημάτων καθώς και των λεωφορείων δεν θα επηρεαστεί ιδιαίτερα.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, την Τετάρτη 4 και την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες με ώρα έναρξης στις 07.00 π.μ.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Προηγούμενο άρθροΧάνει τον ΟΦΗ ο Τσιγκρίνσκι
Επόμενο άρθροΠυρκαγιά σε δασική έκταση στη Σιθωνία Χαλκιδικής