Θεσσαλονίκη: Εργασίες ασφαλτόστρωσης και διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Αλεξάνδρου Σβώλου από σήμερα

Από σήμερα Τετάρτη μέχρι και την Παρασκευή θα διακόπτεται η κυκλοφορία στην οδό Αλεξάνδρου Σβώλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης.

Ειδικότερα:

Την Τετάρτη θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Αλεξ. Σβώλου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγγελάκη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Πλ. Ιπποδρομίου.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Αγγελάκη, Εθν. Αμύνης, Τσιμισκή, Π.Π. Γερμανού και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Την Πέμπτη θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Αλεξ. Σβώλου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Πλ. Ιπποδρομίου έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Π.Π. Γερμανού.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Αγγελάκη, Εθν. Αμύνης, Τσιμισκή, Π.Π. Γερμανού και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Την Παρασκευή θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Αλεξ. Σβώλου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Π.Π. Γερμανού έως το ύψος της συμβολής της με τις οδούς Κεραμοπούλου – Π. Μελά.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Π.Π. Γερμανού και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Προηγούμενο άρθροΣτον ανακριτή σήμερα οι παιδοβιαστές – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία τους
Επόμενο άρθροΝέες αυξήσεις στο ψωμί – Σε απόγνωση καταναλωτές και αρτοποιοί